Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sussiebengtsson.dk/public_html/templates/sussue_bengtsson_transp_reddot_2018_1/functions.php on line 196

Nøgleord for mit terapeutiske arbejde

 
Nærvær og respekt: At være i nuet, i det der er, uden at dømme. Med åben nysgerrighed, møde og forstå det, der foregår i krop og psyke med respekt for den enkeltes grænser.
 
Humor, lethed og glæde er vigtige kvaliteter i arbejdet med svære dele af livet og psyken.
 
Krop og psyke er tæt forbundet. Liv og oplevelser sætter sig i kroppen. Ved at gå ind i krops sansninger er det muligt at kontakte og ændre oplevelser og få kontakt med følelser, krop og sjæl. 
 
At regulere nervesystemet er især vigtigt i forbindelse med stress, chok og traumer.
Jeg understøtter nervesystemets evne til at bevæge sig fra stress til balance og kroppens naturlige evne
til selvregulation. Se SE-terapi.
 
Det kreative og fantasifulde er en del af min terapiform. Det kan være i kreativt udtryk, f.eks. maleri, i fantasi eller historiefortælling. 
 
Hest og naturterapi kan indgå i terapien. Kontakt med hest og natur kan være en vej tilbage til os selv, til vores fineste og mest oprigtige kvaliteter.
 
Mindfulness anvendes i min terapi. I mindfulness er fokus på at være tilstede i nuet og iagttage tanker, følelser og handlemønstre. 
 
Drømme kan også indgå i terapien, som en værdifuld kontakt til det ubevidste.