Referencer

 

"Sussies holdning til de psykisk syge er hjertevarm, rummende og præget af en dyb indsigt i det psykotiske sinds mekanismer. Hendes drivkraft er en rolig, instinktiv og omsorgsfuld "søgen efter mening i galskaben".

 

"Hendes kreativitet, fantasi, medleven, sensitivitet og ansvarlighed er egenskaber, som i kombination med udholdenhed, stabilitet og humor karakteriserer og sætter præg på de lange stræk, som hun tager med de unge. Hun er i stand til at holde ud i perioder, hvor terapien ikke flytter sig og smerten er stor. Hun evner på en respektfuld måde at holde fast i kontakt og håb også under svære forhold." 

 

(Charlotte Hertel, overlæge og speciallæge i psykiatri).

 

 

Klientbeskrivelse af SE forløb efter motorcykelulykke

 

 

"Et trafik uheld i 2017 vendte op og ned på mit liv. En masse operationer og genoptræning hjalp mig tilbage, men mine tanker, mine mareridt og frygt for trafikken forsvandt ikke, tværtimod. Jeg var så heldig for et år siden at blive henvist til Sussie, som også vendte op og ned på mit liv, men nu på den gode måde.

 

Sussie's særlige evne til at give mig ro, tid og fokus åbnede op for indre følelser, som jeg ikke selv kunne komme i kontakt med og dette hjalp mig på vej. Jeg vil til enhver tid anbefale Sussie som værende yderst kompetent, lyttende og hjælpende. - Tak. 

 

/ Lars

 

 

 

 

 

Klients beskrivelse af stressbehandlingsforløb:

 

 ”Jeg havde i flere måneder følt mig uendeligt træt, havde været syg med influenza, susen for ørerne og i det hele taget problemer med immunforsvaret. Jeg blev endda indlagt med symptomer på dårligt hjerte. Jeg forsøgte med  forskellige behandlinger, men intet hjalp. Det var klart at det var stress.

 

Jeg var nød til at få hjælp til at slappe af og startede derfor med kropsbehandling hos Sussie. En meget nænsom og blid behandling, hvor jeg  fandt ro og kunne begynde at mærke mig selv igen. Sussie har en helt usædvanlig evne til at sanse og ganske blidt få den anspændte krop til at slippe og  give efter. Behandlingen suppleredes af samtale om, hvad jeg selv kunne gøre, for at komme mere tilstede i min krop og få det bedre.

 

Efter et stykke tid, hvor jeg fik mere overskud og ro, blev der fokus på den terapeutiske behandling. Det, der især hjalp mig, var Sussies helt specielle evne til at  være tilstede og meget støttende i de ofte svære processer, der er forbundet med personlig udvikling. Dels har hun en højt udviklet intuition, dels har hun så meget terapeutisk viden og erfaring, at jeg altid har følt mig forstået, beriget og løftet efter behandlingerne hos hende. Et andet aspekt, der har haft stor betydning for mig i min helingsproces, er hendes  mange forskellige tilgange og forståelse af de komplekse forhold, der har betydning i et menneskes liv,

 

Jeg kan på det varmest anbefale behandling hos Sussie, hvad enten det drejer sig om stressrelaterede forhold, fysiske skavanker eller andre tilstande , hvor der er brug for professionel støtte til at håndtere livets udfordringer.”

 

(Annette, 58 årig kvinde ramt af stress)