Qi Gong

 

 
Medicinsk Qi Gong er en meditativ bevægelsesform. Den består af enkle, langsomme bevægelser, der styrker led, sener, muskler, nervebaner og blodcirkulation såvel som gennemstrømningen af livsenergi. Gennem fokusering af tankerne forbindes koncentrationen med bevægelserne og åndedrættet. Qi Gong styrker krop, psyke og kontakten med vores livsenergi. 
 
Qi betyder livskraft eller livsenergi og Gong betyder metode. Qi Gong er en metode til at  øge vores livskraft og kroppens evne til selvhelbredelse og det er en bevægelsesform som fremmer oplevelsen af nærvær og  flow. 
 
Qi Gong afbalancerer krop og psyke og det er en vej til at opnå ro og balance. I forbindelse med stress er det en god metode til at finde ro og koncentration, da den afbalancerer nervesystemet og sænker mængden af stresshormoner.
 
Jeg er uddannet Qi Gong instruktør af Fan Xilang, der er kinesisk læge og professor i Medicinsk Qi Gong. Hendes metode, Biyunmetoden, bygger på traditionel kinesisk medicin. Hun er leder af et anerkendt sundhedsinstitut i Beijing, hvor behandlingen foregår vha. Qi Gong og traditionel kinesisk medicin.
 
Jeg tilbyder grupper og kurser i Qi Gong og jeg kombinerer det ofte med meditation.
 

 

Kurser efterår 2019

 

 Aktuelle kurser

 

Weekendkursus i Qi Gong

 

5-6 oktober eller 23-24 november

 

Qi Gong er en meditativ bevægelsesform, der styrker krop og psyke.

Den består af enkle, langsomme bevægelser, som styrker led, sener, muskler, nervebaner og blodcirkulation - såvel som gennemstrømningen af livsenergi.

 

Qi betyder livskraft eller livsenergi og Gong betyder metode. Qi Gong er en metode til at  øge vores livskraft og kroppens evne til selvhelbredelse.

Det er en bevægelsesform, som balancerer krop og sind samt fremmer oplevelsen af nærvær og  flow. 

 

I forbindelse med stress kan Qi Gong hjælpe til at finde ro og koncentration, da øvelserne afbalancerer nervesystemet og sænker mængden af stresshormoner.

 

På en weekend lærer du grundøvelserne i medicinsk Qi Gong efter Biyun metoden. Efter weekenden kan du selv fortsætte træningen hjemme efter en trænings CD.

 

På kurset udleveres CD og kompendium med øvelser til 25 minutters hjemmetræning. Efter en måned mødes gruppen igen for at justere bevægelserne.

 

Jeg er uddannet Qi Gong instruktør af Fan Xiulan, der er kinesisk læge og professor i Medicinsk Qi Gong. Hun har udviklet Biyun metoden, som bygger på traditionel kinesisk medicin.

 

Tid: Lørdag, søndag  kl. 10-16, samt 3 timers eftertræning, som aftales i gruppen. Kontakt hvis interesseret. 

 

Sted: I smukke lokaler i Kisserup ved Lejre. Smedevænget 3, Kisserup, 4330 Hvalsø

 

Pris: 1750 kr. inklussiv trænings CD og kompendium med øvelserne

og eftertræning.

 

 

Tilmelding: Tlf. 51 72 70 65 eller her