Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sussiebengtsson.dk/public_html/templates/sussue_bengtsson_transp_reddot_2018_1/functions.php on line 196

Qi Gong

 

 
Medicinsk Qi Gong er en meditativ bevægelsesform. Den består af enkle, langsomme bevægelser, der styrker led, sener, muskler, nervebaner og blodcirkulation såvel som gennemstrømningen af livsenergi. Gennem fokusering af tankerne forbindes koncentrationen med bevægelserne og åndedrættet. Qi Gong styrker krop, psyke og kontakten med vores livsenergi. 
 
Qi betyder livskraft eller livsenergi og Gong betyder metode. Qi Gong er en metode til at  øge vores livskraft og kroppens evne til selvhelbredelse og det er en bevægelsesform som fremmer oplevelsen af nærvær og  flow. 
 
Qi Gong afbalancerer krop og psyke og det er en vej til at opnå ro og balance. I forbindelse med stress er det en god metode til at finde ro og koncentration, da den afbalancerer nervesystemet og sænker mængden af stresshormoner.
 
Jeg er uddannet Qi Gong instruktør af Fan Xilang, der er kinesisk læge og professor i Medicinsk Qi Gong. Hendes metode, Biyunmetoden, bygger på traditionel kinesisk medicin. Hun er leder af et anerkendt sundhedsinstitut i Beijing, hvor behandlingen foregår vha. Qi Gong og traditionel kinesisk medicin.
 
Jeg tilbyder grupper og kurser i Qi Gong og jeg kombinerer det ofte med meditation.
 

 

 

 

 

Jichu Gong weekend 8-9 juni 2024 i Kisserup

 

På en weekend lærer du grundøvelserne i medicinsk Qi Gong efter Biyun metoden. Efter weekenden kan du selv fortsætte træningen hjemme efter en trænings CD.

 

På kurset udleveres CD og kompendium med øvelser til 25 minutters hjemmetræning. Efter en måned mødes gruppen igen for at justere bevægelserne.

 

 

Tid:  Lørdag, søndag kl. 10-16, samt 3 timers eftertræning, som aftales i gruppen. Kontakt om datoerne.

 

Sted: I smukke lokaler i Kisserup ved Lejre. Smedevænget 3, Kisserup, 4330 Hvalsø

 

Pris: 1800 kr. inklusiv trænings CD og kompendium med øvelserne

og eftertræning.

 

Tilmelding: Tlf. 51 72 70 65 eller her

 

 

Dong Gong weekend i Kisserup

 

Dong Gong er del 2 af Biyun metodens medicinske Qi Gong. Dong Gong består af meget smukke og rolige bevægelser, som styrker balancen i krop og sjæl. Denne metode går et lag dybere end Jichu Gong. I metoden er der vægt på oplevelsen af energi og flow og det er en effektiv metode til at øge vores livskraft og energi. 

 

I weekenden lærer du Dong Gong, då du bagefter kan træne den hjemme efter trænings CDen. Jeg kombinerer Dong Gong undervisningen med Stille Qi Gong, meditationsøvelser og afspænding. 

 

På kurset udleveres CD og Qi Gong kompendium med øvelser til 40 minutters hjemmetræning. Efter en måned mødes gruppen igen for at justere bevægelserne. 

 

Tid:  Kontakt om datoerne, som bliver en weekend i foråret 2022. Lørdag søndag kl . 10-16. Samt 3 timers eftertræning. 

 

Sted: Smedevænget 3, Kisserup, 4330 Hvalsø

 

Pris: 1900 kr. inklussiv trænings CD/ mp3, øvelseskompendium og 3 timers eftertræning som aftales i gruppen.

 

Tilmelding: Tlf. 51727065