Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sussiebengtsson.dk/public_html/templates/sussue_bengtsson_transp_reddot_2018_1/functions.php on line 196

Psykomotorisk terapi - fra fastlåsthed til flow i kroppen. 

 
Det er med kroppen vi møder og erfarer verdenen. Kroppen reagerer på indre og ydre påvirkninger – stress, arbejde, kriser, kroniske smerter m.m. Reaktionerne kan være muskelspændinger, hovedpine, anspændthed, manglende koncentration og søvnløshed. I Psykomotorisk terapi ser jeg på det hele menneske – ser fysiske og psykiske symptomer i en større sammenhæng, så det bliver muligt at behandle og forebygge symptomerne. 
 
Kropsbehandling giver øget velvære og smertelindring – afhjælper og forebygger stress – samt øger kropsbevidstheden. Behandlingen er en hjælp til at slippe unødvendige muskelspændinger, opnå optimal spændingsbalance, indlære gode kropsvaner og forstå, hvordan kroppen reagerer i forskellige situationer og under forskellige belastninger. 
 
Jeg har særlig erfaring i regulering af nervesystemet og i sammenhængen mellem krop og psyke. I denne behandling er der fokus på kropsoplevelse og sansning. Jeg bruger mine hænder til at skabe flow i kroppen, få det fastlåste til at flyde og kroppen til selv at regulere ubalancer. 
Se mere om denne behandling under Kropsterapi og Traumeterapi/SE-terapi.